Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursluluk sınavına girecek öğrenciler birinci dönemden sorumlu

Bu haberin fotoğrafı yok
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “İlköğretim ve ortaöğretim bursluluk sınavına girecek öğrenciler, 1. dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacak” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 25 Nisan 2020’de yapılacak İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nı (İOKBS) koronavirüs önlemleri kapsamında 6 Haziran’a ertelemişti.

İOKBS’ye 5. sınıftan 11.sınıfa kadar olan seviyelerdeki öğrenciler girebiliyor. Öğrenciler sınavın kapsamı hakkında tereddüt yaşıyordu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bunun üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu sınava girecek öğrencilerimiz de bulundukları sınıfların birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar. Ayrıca bu sınava girecek 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz 9. sınıfın tüm müfredatından sorumlu oluyorlardı. Bu kapsamı da daralttık ve 10. ve 11.sınıf öğrencilerimiz de sadece 9. sınıfın birinci dönem müfredat ve kazanımlarından sorumlu olacaklar.”

İşte Horoz Wilson'un gerçek hikayesi... “Lo Siento Wilson” videosu gerçek
Sıradaki Haber Lo Siento Wilson gerçek mi yapay zeka mı?
haber Uyap Eş Zamanlı Sorgu Hatası Çözümü
valorant random hesap